lørdag den 24. maj 2014

Pilfinger


Så er Johan begyndt at kravle/møfle sig frem ad.. Han piller i alt ! Iedninger har specielt interesse ! Gisp..

torsdag den 22. maj 2014

Johan Johan jooohhaaannn



Sidder i skrivende stund og kigger på / lytter til en meget sur Johan som bestemt ikke vil sove!! 

tirsdag den 20. maj 2014

Mandag kan godt være en go dag

I går havde jeg besøg af min far og min søs…Det var bare rigtig hyggeligt og Johan nød det !

Vi lige omkring en utrolig god legeplads, både for børn og voksne ;-). Det vare nok lige nogle år inden Johan sys at den er sjov..så indtil da bruger morfar og moster den ;-)




Imens måtter her stod i køkkenet, passede morfar Johan. Da de kom ind til mig igen havde Johan plukket den fineste blomst til mig!! Han var dog ikke meget for at aflevere den..hehe..men jeg fik vristet den ud af hånden på ham..og blev helt varm om hjertet. Dette er et billede af den første, og IKKE sidste blomst Johan plukker til mig :-)


Elsker bare hortensias..ved skut om det er stavet rigtigt..men det går vi ikke så meget op i ;-)


Min far var lige oppe og handle lidt, og hjem kommer han med et opstammet stikkelsbærtræ..UMM…det er vi meget glade for :-)


Se lige her…Her går jeg flere gange om dagen…og der dufter så ekstremt fantastisk !! Elsker vores lille  oase :-) Billederne er fra Johan om mins morgen/formiddags gåtur :-)





Har hørt det skulle blive fantastisk vejr i dag..Her er det dog stadig tåget..men regner med den letter lige om snart…Hav en dejlig solskinsdag derude :-)

søndag den 18. maj 2014

Johan !

Johans seng er i dag blevet flyttet ind på hans eget værelse... Puha.. Det er en stor og mærkelig dag.. Er spændt på hvordan det går i aften og nat... 

Han har i lang tid kunnet deje sig rundt på maven.. Og kan også møfle sig lidt bagud... Tror dog ikke at det er så bevidst endnu...hihi. 

Men så i dag hvor Johan ligger i sin seng og leger på sit nye værelse støttede han pludselig på knæene !!! Altså rigtig kravle position ! Heldigvis stod både anders og jeg over ham og kiggede så vi så det begge ! 

Hvor er det vildt!! Han gror jo med lynets hast.. 

Kolo søndag

Lige lidt billeder fra en fantastisk eftermiddag i det grønne(kolonihavehus).. Sigrid og Michael.. Godt køb, vi er vilde med det :-)


lørdag den 17. maj 2014

Morgenmad i solen

LøHold nu op hvor er det dejligt at have en have.. Sidder og nyder min lækre morgenmad mens Anders er i bad og Jihan sover (næsten)....

 I dag skal vi kolonihavebesøg !! En af mine bedste veninder fra gymnasiet og hendes kæreste har købt kolonihavehus, og vi skal ud og se det... Jayy.. Glæder mig som et lille barn og sys at det er så dejligt for dem :-) 

Hav en dejlig solskinsdag derude <3

torsdag den 15. maj 2014

Dejlig torsdag

I dag har været en dejlig dag:-). Pernille min søs har været her siden i går og vi har bare hygget ! I dag har vi været inde i byen og kigge på alle de ting vi ikke har råd til! Er faldet pladask for et sæt fra bils med nederdel og sweatshirt i kridt Hvidt !! Suk..jeg fik mig dog en ny ting jeg manglede rigtig meget !! Solbriller 
Jeg har et egentlig et hjerteformet hoved.. Men jeg er blevet lidt småfed, så det er mere rundt ! Derfor er der mange solbriller der bliver for små.. Men ikke dem her... 20kr i søstrene grene !!! Badabing !og Stine er glad..

Når vi er på tur med Johan er sallings amme og legerum uundværlig ! Det er dejligt at have et sted man kan tage han op og lege lidt med ham.. For det er altså ikke fedt at sidde i klapvognen hele dagen ;-)

Sidste billede ligger han i en sansegynge og det er bare et hit ! 

I morgen skal vi til anderses lillesøsters konfi, og det bliver rigtig hyggeligt :-)

tirsdag den 13. maj 2014

Øv !!!

Så gik vores køleskab pludselig i stykker.. Hvad gør man så ? Skynder sig i IKEA, som forøvrigt havde 20% på hvidevarer til den 11.5... Hvor uheldig har man lige lov til at være ! 

Nederen måde at tilbringe sin tirsdag aften! 

Det er også blevet over johans sengetid nu... Men så længe han har sin blæksprutte så går det hele nok ! 

Stort plus

Eftersom jeg er holdt op med at amme, er der nu atter engang mulighed for at få sig et par glas vin..og HOLD NU OP..hvor har jeg savnet et koldt glad hvid vin eller Rose vin...I fredags tog søde Iben min vin mødom ( det kan man vel godt kalde det når det er SÅ længe siden). Hun havde købt ind til lækre vietnamesiske forårsrulle..Um...de var gode !! Hertil self. VIN og rigtig dejlig tøse hygge snak :-)

TIden flyver afsted!!

Hold da op det er længe siden jeg har blogget...Tiden flyver bare sådan afsted !!

Der er sket så meget på det sidste, så kan slet ikke overskue at starte fra en ende af, så det bliver nok lidt rodet...:-)

Johan..åh..den kære dreng ! Det er sjov som man bare bliver mere og mere forelsket i ham..det gør næsten helt ondt ! Han stor trives og udvikler sig med lynets hast..han er ikke en lille baby mere..han er ved at blive en dreng..gisp! Han er 6 måneder og et par uger...det er vildt nok..synes ikke at det er særlig lang tid siden at jeg fødte ham...AV!..HEHE...

Han vil ikke ammes mere...han begyndte at skrige hver gang han blev lagt til..så nu er han på grød og flaske..og det fungere fint for os alle. Nu kan Anders også putte ham, og jeg kan tage en tur ind og drikke kaffe med en veninde..det er virkelig dejligt med den frihed. Hvis jeg skal være helt ærlig, så savner jeg faktisk slet ikke at amme...den intimitet man har med sit barn når man ammer, den synes jeg at jeg opnår ved mange andre ting.

Han er blevet en lille ballademager, med sammen temp som sin mor..det er lidt noget skidt !...hehe..hystaden som jeg kalder ham, når har lige pludselig stikker i skrig..og det er skrig..rigtig pige skrig..ikke skål eller brøl (som hans far kalder det)...

Vi har været en masse på besøg hos alt en del af vores dejlige familier..her får i lige lidt billeder:
Fætter Frederik aka freddy aka fredirico osv.

Bedstefar og fætter Villum

Farmor

Oldefar


En af mine veninder Anne har for 3 måneder siden fået de skønneste små drenge tvillinger...Det kræver jo en del koordinering af være mor, men også at være veninde ift. mor..men endelig lykkes det at samle os alle så vi kunne få hilst på de to guldklumper

første tv. Pernille (søs)og Johan, mig, Anne + baby, Christina + baby, Thank you Cafe Sofies forældre for at eksisterer således vi kunne mødes med alle vores babyer :-)
Her lige en billede af min søs med de to små