søndag den 13. april 2014

Lille pus

Efter 5 lægebesøg den sidste uge blev det torsdag aften ved lægevagten konstateret at Johan har asmatisk bronkitis...ØV !! det er bare så synd for den lille gut. Vi har pt en åben indlæggelse på sygehuset, men det går heldigvis lidt bedre med ham.


Han er ikke så glad mere og man skal tvinge en maske over hans mund og næse så han kan få sin medicin..det er ikke noget hverken moren eller faren kan lide :-(. Lige nu ligger han og putter og jeg tager et velfortjent hvil. Det er hårdt at have en syg søn, og en mand der er skal aflevere bachelor lige om lidt..Men nu har jeg fået en nutella mad og en kop kaffe og så er det somom det hele går lidt bedre...:-)


Tror også jeg bliver nødt til at shoppe lidt på nettet efter lidt nyt til Johan, mig og meget muligt vores hjem.
Jeg  var på besøg hos min søster i Aalborg, og hun havde lige givet hendes badeværelse et makeover...tror jeg vil gøre det samme...:-) og gangen....og soveværelset...Vi mangler egentlig også at få malet loftet i køkkenet..hmm....tror jeg starter med at finde et nyt bruseforhæng..det er vist en go start :-)


<3

1 kommentar:

  1. Ihh det ser bare hyggeligt ud :-) Kh. Martha

    SvarSlet

Ih hvor dejligt at du vil skrive en kommentar...du skal bare angive dig som anonym hvis du ikke har en bruger, og så husk og skriv hvem det er fra :-)